
Margarin och bikarbonat inledde färden.

410kg pepparkaksdeg...

Långa rader...

Kebabkött? Neeee pepparkaksdeg!

Valsade och klara på väg in i ugnen.

Ugnen är lång... pepparkakan är långt ifrån färdiggräddad.

FÄRDIG!

På väg till förpackningen.

Så ja, ner i burken!

Att "lägga locket på"
Annas pepparkakor går sen ut i vida världen till diverse exotiska destinationer.
Tack Åke och Nisse för rundvisningen.
6 kommentarer:
Du doftar som en pepparkaka efter besöket älsklingen, och du är minst lika söt! ;)
Jättefina bilder!!!!
Det var tur att hon inte åt upp dej när du luktade pepparkakor tycker vi.
Hälsningar
Åsa och Nisse
Åååå, vilken lyx.
Pepparkakor är världen s godaste småkakor och Annas pepparkakor är såååå gida.
Lyllos dig som fått vara med på en sådan kul rundvisning.
Det är ju MINA pepparkakor!
Det är ju MINA pepparkakor :-)
så fan heller! :)
Skicka en kommentar