måndag 8 oktober 2007

Presskonferensen

Idag höll företrädare för Karlskrona kommun och polisen presskonferens angående händelserna kring skottdramat i Rödeby då en 15 åring avled och en 16 åring skadades svårt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Att dessa huliganer får hållas på, och nu får ett sådant stöd i Aftonbladet och Expressen är otroligt! 15-åringen utmålas som en ängel i kvällspressen, när han i själva verket var ute på mördarstråt!

Dessa ungdomar får skylla sig själva när de blev skjutna, all heder åt fadern som var beredd att försvara sin fru och sina barn, om än med övervåld. Appråpå övervåld, han bedömde säkert situationen som så pass allvarlig, att hans nära och käras liv var i fara, att han därför sköt. I nödvärn får man skjuta även 15- och 16-åriga ligister, ovasett hur mycket ungdomarnas närstående tycker att de är "änglar". Hells Angels borde vara en bedömning närmare sanningen! Vad behöver ske för att deras föräldrar ska öppna ögonen och förstå vilka fruktansvärda ligister deras ögonstenar är, hur många ska behöva dö? Nu tänker denna ligistgäng lemlästa och mörda hela den trakasserade och mobbade familjen. Änglar? *phew*