torsdag 30 april 2009

Staun som den är

Det är inte ens maj månad och redan sommar. Nya hotellet byggs det på för fullt. Staun går mot sin förvandling. Gammalt och nytt i symbios.

4 kommentarer:

Lars sa...

Karlskrona på sommaren! Det skulle vara otroligt kul att kunna komma över och hälsa på. Tack igen för alla dina bilder, jag är här dagligen, men har inte varit i staun påu moånga herrans åur.

Aloha,

Lars ;-)

Canis Lupus sa...

Det tycker jag du ska göra Lars! Det är väl värt ett besök.

Kupan sa...

Jag vill inte vara sån... eller, jo det vill jag förresten... Men jag tycker det känns lite lokaltypiskt att halva Trossö skulle gnälla och protestera i 15 år innan man kunde göra nåt vettigt med den där sura grusplanen. Jag förstår att det är surt att bli av med utsikten men ska man byggstoppa mitt i en stad med motiveringen att "nu har jag minsann flyttat hit och nu KRÄVER jag att all nybyggnation upphör här mitt i stan". Eeeh?? I så fall lär nog stan få fortsätta att vara just ett museiföremål och inget annat...

Canis Lupus sa...

Håller med men det är en liten klick människor som syns väldigt för mycket som tjatat om att stoppa hotellbygget... rena hembygdsfascister tycker jag. En stad utvecklas och då även bebyggelsen.