tisdag 23 januari 2007

Pepparkakans väg...

Margarin och bikarbonat inledde färden.

410kg pepparkaksdeg...

Långa rader...

Kebabkött? Neeee pepparkaksdeg!

Valsade och klara på väg in i ugnen.

Ugnen är lång... pepparkakan är långt ifrån färdiggräddad.

FÄRDIG!

På väg till förpackningen.

Så ja, ner i burken!

Att "lägga locket på"

Annas pepparkakor går sen ut i vida världen till diverse exotiska destinationer.
Tack Åke och Nisse för rundvisningen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du doftar som en pepparkaka efter besöket älsklingen, och du är minst lika söt! ;)

Anonym sa...

Jättefina bilder!!!!
Det var tur att hon inte åt upp dej när du luktade pepparkakor tycker vi.
Hälsningar
Åsa och Nisse

Anonym sa...

Åååå, vilken lyx.

Pepparkakor är världen s godaste småkakor och Annas pepparkakor är såååå gida.

Lyllos dig som fått vara med på en sådan kul rundvisning.

Anonym sa...

Det är ju MINA pepparkakor!

Anonym sa...

Det är ju MINA pepparkakor :-)

Ulf sa...

så fan heller! :)