Margarin och bikarbonat inledde färden.
410kg pepparkaksdeg...
Långa rader...
Kebabkött? Neeee pepparkaksdeg!
Valsade och klara på väg in i ugnen.
Ugnen är lång... pepparkakan är långt ifrån färdiggräddad.
FÄRDIG!
På väg till förpackningen.
Så ja, ner i burken!
Att "lägga locket på"
Annas pepparkakor går sen ut i vida världen till diverse exotiska destinationer.
Tack Åke och Nisse för rundvisningen.
6 kommentarer:
Du doftar som en pepparkaka efter besöket älsklingen, och du är minst lika söt! ;)
Jättefina bilder!!!!
Det var tur att hon inte åt upp dej när du luktade pepparkakor tycker vi.
Hälsningar
Åsa och Nisse
Åååå, vilken lyx.
Pepparkakor är världen s godaste småkakor och Annas pepparkakor är såååå gida.
Lyllos dig som fått vara med på en sådan kul rundvisning.
Det är ju MINA pepparkakor!
Det är ju MINA pepparkakor :-)
så fan heller! :)
Skicka en kommentar