fredag 14 september 2007

Kissa bensin

För några dagar sedan skulle jag köra det där svarta åbäket till sin vinterförvaring. Har inte orkat göra något alls med bilen i sommar som det var tänkt. På vägen ut från staun tyckte jag det började lukta bensin men trodde det var en inbillning. Ute vid Angöringen började bilen gå hackigt och bensindoften blev alltmer påtaglig. Stannade bilen och öppnade motorhuven och såg att bensinslangen fullständigt kissade bensin över hela motorn. Tur att motorn inte hunnit bli så varm. Bensin på en varm motor är ingen bra kombination.
Nu är bilen lagad tack vare min far och hans kompis goda insats.

6 kommentarer:

Järnladyn sa...

Det där råkade jag också ut för en gång, mitt under körning i mörkaste Småland. Lyckades få dit slangklämman igen och förbjöd min dåvarande sambo att använda bilen förrän en ny slangklämma var ordnad.

Han lyssnade inte. Dagen efter brann bilen upp när han körde med den. Gissa om jag var arg?

Har nu ny bloggadress för att bli lite mer anonym:

http://jarnladyn.blogspot.com

Ändra gärna länken i din blogg, tack!

Ulf sa...

Hej du okända soldat!

Sprutande bensin i motorn ska man aldrig vara nonchalant mot vilket ditt ex fick reda på med besked. Snälla kan du inte berätta hur arg du blev på en skala? :)
Har ändrat din länk nu.
ciao o ciao o hau di brau

Järnladyn sa...

Glömde säga att det var MIN bil. Och jag fick själv forsla iväg den till skroten. Du förstår att jag inte stod ut med en sådan odåga, va? ;)

Ulf sa...

Varför skulle DU forsla iväg den? Det var ju inte du som gjorde den till skrot... Jag förstår helt :)

Me sa...

Blöjbyte på beemern...

Me sa...

varför har du börjat kalla den för "det svarta åbäket"?